İlk üç günde 1 milyonun üzerinde satmayı başardı

Clair Obscur: Expedition 33, Sandfall’ın İlk Oyunu!

Fransız geliştirici Sandfall’ın ilk oyunu olan ve sıra tabanlı bir RPG olan Clair Obscur: Expedition 33, kısa sürede büyük beğeni topladı. Oyun, 24 Nisan’da piyasaya sürüldü ve 27 Nisan’a kadar 1 milyondan fazla satış rakamına ulaştı.

Yayıncı şirket Kepler Interactive tarafından yapılan açıklamaya göre, oyun ilk gününde 500 bin kopya satarak büyük bir başarı elde etti.

Oyunun elde ettiği bu satış rakamları, Game Pass aboneliklerini içermemektedir. Oyun, bu aboneliğe sahip olanlar için özel olarak sunulmaktadır.

Clair Obscur: Expedition 33, başta PC olmak üzere PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformlarına da çıkış yapmıştır.

Oyunun Steam açıklaması ise şu şekildedir:

“Ressam, her yıl uyanır ve monolitine çizim yapar, lanetli numarasını yazar. Sonra o yaşta herkes duman olup yok olur. Her geçen yıl bu sayı azalır ve daha fazla kişi silinir. Yarın uyanacak ve “33” yazacak. Biz ise yarın Ressam’ı yok etmek için son görevimize doğru yola çıkıyoruz, böylece bir daha ölümü resmetmeyecek. Biz, Expedition 33’üz. Clair Obscur: Expedition 33, benzersiz gerçek zamanlı mekanikleriyle savaşları daha heyecanlı ve eğlenceli hale getirerek çığır açan bir sıra tabanlı RYO oyunudur. Güçlü düşmanlarla savaşacak ve Fransa’nın Belle Époque döneminden ilham alan fantastik bir dünyayı keşfedeceksiniz. Bu evrim geçiren JRYO’da gerçek zamanlı eylemler, sıra tabanlı savaşa heyecan katıyor.”

Related Posts

GTA 6’ya rakip deniyordu: Tarihin fiyaskosu oldu

Alanının öncüsü GTA 6’ya rakip olacağı iddialarıyla piyasaya sürülen MindsEye, beklentilerin fersah fersah uzağında kaldı…
10 Haziran’da piyasaya sürülen üçüncü şahıs aksiyon oyunu MindsEye, lansman döneminde “GTA 6’nın rakibi” olarak adlandırılmıştı.

Tesla’nın sürücüsüz Cybercab aracı görücüye çıktı

Tesla tarafından geliştirilen ve kullanıcılara sürücüsüz taksi hizmeti sunacak Cybercab, Paris’te düzenlenen VivaTech 2025 etkinliğinde görücüye çıktı.

Robotik uzuvlarla gelecek: Beyin kontrollü sağlık yenilikleri

Beyin kontrollü robotik uzuvlar, bilim kurgudan gerçeğe dönüşerek sağlık ve rehabilitasyon alanında çığır açtı. Beyin-bilgisayar arayüzleri (BCI) ile çalışan bu yenilikçi protezler, düşünce gücüyle hareket ederek uzuv kaybı yaşayan bireylerin yaşam …

Organ naklinde yeni çağ! 3D baskı ile organ üretimi

Tıp dünyası, 3D baskı teknolojisinin biyoteknolojiyle birleşmesiyle tarihi bir dönüm noktasında. 3D baskı ile organ üretimi, organ nakli bekleyen milyonlarca hasta için umut ışığı olurken, bilim insanları bu teknolojiyle kişiye özel organlar üreterek …

Kendi kendini onaran giysilerle enerji devrimi! Akıllı tekstilin yeni çağı

Bilim dünyası, tekstil sektöründe çığır açan bir yeniliğe imza attı: Kendi kendini onaran ve enerji üreten giysiler! Newcastle Üniversitesi ve Northumbria Üniversitesi’nden araştırmacıların öncülük ettiği çalışmalar, mantar ipliklerinden geliştirilen …

Evrendeki en güçlü patlama keşfedildi

Evrenin dört bir yanında devasa gök cisimleri akılalmaz miktarda enerji salıyor. Yıldızlar nükleer füzyon reaktörleri gibi yanarken, kuasarlar Samanyolu’nun binlerce katı parlaklık yayıyor; asteroitler gezegenlere çarpıyor. Ancak Hawaiʻi Üniversitesi Astronomi Enstitüsü’nden (IfA) gökbilimcilerin keşfettiği yeni bir kozmik olay türü, bu olayların hepsini geride bırakıyor. 4 Haziran’da Science Advances dergisinde yayımlanan çalışmaya göre, evrendeki en enerjik patlamalar artık “aşırı nükleer geçişler” (extreme nuclear transients – ENT) olarak sınıflandırılmalı.